DESCARCĂ LISTA PENTRU MACARONS PERFECȚI
Abonează-te la newsletter și primești lista cu toate ingredientele și ustensilele necesare pentru macarons perfecți. De fiecare dată!
Bun venit in comunitatea mea dulce! Iti multumesc ca esti aici. Verifica pe email si descopera lista cu tot ce ai nevoie pentru macarons perfecti.
0
Your cart
Your cart is empty.
Please go to Shop Now
Produs Preț Cantitate Sub-total

Workshop MACARONS

Curs macarons live în orașul tău. Te invit la un workshop de macarons inedit pentru a desluși tainele macaronșilor și a învăța un proces testat și perfecționat astfel încât să obții rezultatele dorite, de fiecare dată!

1500 RON

1250 RON*

*Prețul redus Early Bird este valabil cu maxim 30 zile înaintea cursului. Prețul final va fi afișat în pagina de produs în funcție de data la care este achiziționat cursul.

Despre redare videouri de ce macarons

Următoarele cursuri de macarons live:

Primele cursuri din ediția de toamnă sunt deja stabilite, datele și orașele au fost selectate și abia așteptăm să ne cunoaștem și să învățăm să facem macarons reușiți împreună. Cu rezultatele dorite, de fiecare dată!

În cazul în care ai ajuns până aici și ești interesată să participi la un viitor curs de macarons live dar nici unul dintre orașe nu este potrivit pentru tine, te rog să completezi formularul de mai jos și să ne spui orașul în care ne aștepți.

Dacă ești la o distanță de maxim 3 ore cu mașina de oricare dintre orașe recomandarea noastră este să te înscrii la cursul din orașul cel mai apropiat ție, cel mai probabil nu vom face în alte orașe care sunt destul de aproape de cele existente. Decât în cazuri în care cererea este foarte mare.

curs macarons live

Cursul de macarons include:

Ce primești în cadrul cursului live de macarons

Ofertă limitată Early Bird! Profită de reducerea de până la 20% acum!

*doar pentru achizițiile făcute cu mai mult de 30 zile înainte de data cursului

Despre Trainer:

Bună, eu sunt Ioana și îndulcesc viețile oamenilor!

Sunt antreprenor și trainer de macarons și vreau să te învăț să faci macarons și să te ajut să le deslușești secretele.

În călătoria mea în lumea macaronșilor, am făcut și vândut peste 200.000 de macarons și am ajutat peste 400 de persoane să descopere și să aprofundeze această lume dulce a celebrilor macarons.

Abia aștept să te învăț să faci macarons! Și să faci parte din universul meu dulce!

În activitatea mea din ultimii ani am reușit să impactez viețile a sute de oameni frumoși.

+ 1
Participanți la cursul de macarons
+ 1
Țări în care am predat cursul de macarons
+ 1
Ore de curs predate

Structura cursului de macarons

-> o incursiune scurtă în istoria macaronșilor

-> ce sunt de fapt macarons? care este compoziția lor?

-> informații detaliate despre albușul de ou, făina de migdale, zahărul, colorantul și orice alte ingrediente intră în compoziția unui macarons

-> care este diferența dintre cele mai utilizate umpluturi pentru macarons:

crema pe bază de unt și crema pe bază de ciocolată (ganache)

-> cum pregătim corect un ganache de ciocolată

-> tehnici și pașii concreți pentru un ganache de ciocolată stabilizat

-> trucuri și rețete inedite pentru combinații de ciocolată cu fructe, condimente sau paste aromatizante

-> cum să pregătești făina de migdale perfectă pentru macarons

-> cum aromatizezi cojile de macarons cu arome de sezon;

-> cum pregătești macaronajul pentru macarons reușiți de fiecare dată;

-> cum folosești cuptorul în așa fel încât macaronșii să fie copți corect, își păstrează culoarea în timpul coptului și se desprind ușor de pe planșa de silicon;

-> cum desprinzi corect cojile de macarons de pe planșele de copt

-> cum sunt umpluți macaronșii, consistența ideală a cremei, cum adăugăm ceva în mijlocul cremei

-> cum se depozitează corespunzător macaronșii astfel încât să se păstreze cât mai mult timp

-> modalități de ambalare a macaronșilor pentru vânzare sau cadou

-> cum să te abții de la a mânca toți macaronșii de pe masă 🙂

-> împărțire diplome de participare

-> sesiune foto cu fiecare dintre participante

Vezi ce spun cursantele noastre:

Persoane pasionate de macarons care au participat la un curs de macarons live și vor să împărtășească din experiența lor

Adela N.
Curs macarons Cluj
5/5

“Cea mai faina experienta. Oameni faini, calzi, Ioana un om deosebit care a reusit sa impleteasca foarte bine partea teoretica cu cea practica, a livrat informatii de calitate cu explicatii pe intelesul tuturor”

Naomi Z.
Curs macarons Bistrita
5/5

“De nedescris 🤍 o adevarata arta. Iar, Ioana cu pasiunea și răbdarea ei a reușit sa cuprindă totul in cel mai mic detaliu.”

Florentina A.
Curs macarons Bucuresti
5/5

“Minunata ,am invatat multe lucruri de la ea ,a dat dovada de profesionalism ,încredere , de rabdare ,foarte explicativa si exacta in toate. Felicitari Ioana pentru ceea ce faci ,esti fantastica”

Dumitrita B.
Curs macarons Cluj
5/5

”A fost o experienta minunata! Cursul este foarte valoros pentru cineva care n-a mai facut macaronsi, este captivant, interesant si util.”

Ramona B.
Curs macarons Cluj
5/5

”A fost o experienta foarte frumoasa. Am invatat lucruri noi, am cunoscut oameni noi si am acumulat multa energie pozitiva. Ioana este un trainer fantastic, entuziast si talentat!”

Iozefina J.
Curs macarons Arad
5/5

”O experiență nouă și foarte bună cu o persoana foarte sociabilă care este dispusă să îți dea orice indicație până la cel mai mic detaliu.”

În mai puțin de 8 ore, te învățăm să faci macarons de la 0, cu un proces testat și perfecționat în timp. Pentru ca tu să ai macarons reușiți. De fiecare dată!

cutie macarons paste ioana crisan
cutie macarons ioana crisan

”În cadrul acestui workshop primești toată informația de care ai nevoie pentru a pregăti macarons singur(ă), în comfortul casei tale, cu rezultatele dorite de fiecare dată. 👩🏻‍🍳

Acest workshop nu este o sesiune în care vei veni la o prezentare, este o sesiune de lucru în care te voi învăța să faci chiar tu acei macarons la care visezi de atâta timp.

Știi și tu la fel de bine ca și mine că nu este de ajuns să ai la îndemână o rețeta de pe internet pentru a avea succes în lumea macaronsilor, ai nevoie de mai mult decât atât, dar despre asta vom vorbi în timpul workshop-ului.” – Ioana

Întrebări frecvente

Da, participarea la curs nu este condiționată de experiența anterioară. Cursul este structurat astfel încât să poți învăța să faci macarons de la 0

Locurile la curs se rezervă din timp, astfel că plata cursului se efectuează în avans prin card sau transfer bancar. Nu există posibilitatea de plată în numerar pentru cursuri.

Diploma oferită este una simbolică și atestă participarea la cursul de macarons, dar nu este o diplomă acreditată. Pentru a obține o diplomă acreditată este nevoie să urmezi un curs acreditat de cofetar-patiser și să faci practică în domeniu.

Reducerea de 10% se aplică pentru înscrierile la curs cu mai mult de 30 de zile înainte de data cursului. Pentru înscrierile cu mai puțin de 30 de zile înainte de curs se va achita prețul întreg. Planifică din timp și bucură-te de reducere.

Turneul #macaronsintoataromania a ajuns deja în foarte multe orașe din țară unde am făcut parteneriate pentru locațiile de desfășurare a cursurilor. Anul acesta extindem orașele în care vrem să ajungem astfel încât suntem în discuții cu diferite locații pentru a putea ține cursurile noastre. Pe măsură ce avem o locație confirmată ea va fi actualizată în anunțul cursului pentru orașul respectiv. PS: dacă știi vreo locație potrivită la tine în oraș, dă-ne de știre!

Fiecare dintre variantele de curs este foarte valoroasă și are avantajele și dezavantajele ei. Participarea la un curs live este o experiență în sine întrucât pe lângă partea teoretică vei avea șansa să faci și practică sub îndrumarea directă a Ioanei. Știm cu toții că în drumul spre succes avem nevoie de un mentor care să ne ducă mai rapid spre destinație.