DESCARCĂ ebook-ul gratuit
Află care sunt cele mai frecvente 10 greșeli care te împiedică 100% să pregătești macarons irezistibili, reușiți de fiecare dată, crescuți frumos și uniform.
Felicitări pentru primul pas care te va duce mai aproape de acei macarons perfecți pe care dorești să îi obții. Verifică pe email și descarcă ebook-ul gratuit.
0
Your cart
Your cart is empty.
Please go to Shop Now
Produs Preț Cantitate Sub-total

Descoperă 3 cele mai importante secrete ale macaronșilor perfecți live cu Ioana Crișan

Înscrie-te acum să participi la sesiunile live pe Zoom

Completează formularul de mai jos și asigură-te că prinzi un loc la sesiunile live care vor avea loc pe Zoom.
Îți voi împărtăși secretele macaronșilor perfecți și voi răspunde la toate întrebările.

Abia aștept să facem macarons împreună.

O experiență de învățare inedită și valoroasă

Aceasta este probabil cea mai accesibilă variantă să afli tot ce ai nevoie să știi pentru a putea pregăti macarons perfecți.

Vezi care sunt beneficiile tale că participi la aceste sesiuni online complet gratuit.

Live pe Zoom

Te conectezi direct din confortul casei tale și participi la sesiunea Live

Descoperi secretele

Pregătirea macaronșilor e în egală măsură artă și știință. Află care sunt acele secrete care stau la baza unor macarons perfecți. De fiecare dată!

Ești parte dintr-o comunitate exclusivistă, aceea a iubitorilor de macarons

De-a lungul timpului s-a creat o comunitate foarte frumoasă a iubitorilor de macarons. Crează și tu legături puternice cu alți pasionați de macarons.

Discutăm despre top 5 greșeli pe care le faci atunci când pregătești macarons

Ce făină de migdale să folosesc? De ce iese piciorușul într-o parte? De ce îmi crapă cojile de macarons? Din ce motiv nu se desprind macaronșii de pe planșă? Cum să păstrez macaronșii să nu se usuce?

Învață de la un expert în MACARONS

Salut, eu sunt Ioana și îndulcesc viețile oamenilor!
 
Am început aventura dulce în lumea macaronșilor acum 10 ani, iar de 3 ani am început să predau această tehnică unică de pregătire a macaronșilor dezvoltată de mine de-a lungul celor 7 ani în care am experimentat și am pregătit peste 200.000 de macarons.
 
Până acum am învățat peste 500 de persoane toate tainele celebrilor macarons astfel încât să poată pregăti macarons reușiți în confortul casei lor, de fiecare data!
 
Am o comunitate foarte faină în online de peste 20.000 de oameni pentru care creez constant video-uri educative cu trucuri de laborator și cărora le vorbesc despre educația gustului și ce importanță majoră are aceasta pentru ca noi oamenii să trăim o viață mai calitativă și cu mai mult bun gust.

Ioana Crișan

Founder @Macarons Box și expertă în macarons

Află ce spun persoanele care au fost la un curs de al meu în format fizic sau online.

5/5

Cea mai faina experienta. Ioana este un om deosebit care a reusit sa impleteasca foarte bine partea teoretica cu cea practica, a livrat informatii de calitate cu explicatii pe intelesul tuturor

5/5

De nedescris 🤍 o adevarata arta. Iar, Ioana cu pasiunea și răbdarea ei a reușit sa cuprindă totul in cel mai mic detaliu.

5/5

Am învățat multe lucruri de la ea, a dat dovada de profesionalism, încredere, multă rabdare, foarte explicativa si exacta in toate. Felicitari, Ioana, pentru ceea ce faci, esti fantastică!

Înscrie-te acum la o sesiune complet gratuită pentru o întâlnire live în care să discutăm despre macarons.

Niciodată nu a fost mai ușor și mai la îndemână să afli secretele celebrilor macarons direct de la mine.

© IoanaCrisan 2024. All rights reserved