DESCARCĂ ebook-ul gratuit
Află care sunt cele mai frecvente 10 greșeli care te împiedică 100% să pregătești macarons irezistibili, reușiți de fiecare dată, crescuți frumos și uniform.
Felicitări pentru primul pas care te va duce mai aproape de acei macarons perfecți pe care dorești să îi obții. Verifică pe email și descarcă ebook-ul gratuit.
0
Your cart
Your cart is empty.
Please go to Shop Now
Produs Preț Cantitate Sub-total

Îți mulțumesc pentru interes

Îți mulțumesc că ai ales să descarci Ghidul Gratuit „Top 10 greșeli pe care să le eviți atunci când faci macarons”.

Am trimis acum materialul la adresa ta de e-mail trecută în formular.

Poți accesa ghidul începând de acum.

Dacă nu găsești e-mailul în inbox, te rog să verifici și folderul Spam sau Junk și să te asiguri că în formular ai introdus o adresă de e-mail validă.

Între timp, mai am o surpriză pentru tine:

Te invit în grupul meu nou-nouț de Facebook, pe:

Acest grup de Facebook este proaspăt scos din cuptor și aici mi-am propus să împărtășesc cu pasionații de macarons constant video-uri educative. Dacă dai Join acum, te asigur că vei fi printre primii oameni care o să găsească trucuri aplicabile cu ușurință, atât acasă, cât și în laborator.

Ar fi minunat să te alături și tu comunității încă de acum, așa-i?

Iar pentru că educația gustului are o importanță majoră în viețile noastre și ne ajută să trăim mai calitativ și să facem alegeri mai conștiente, tot acolo în comunitate voi începe să vorbesc și despre asta.

Te aștept cu drag,

Ioana Crișan

P.S.: Ți-ar plăcea să primești constant sfaturi, secrete și tehnici care se folosesc în pregătirea de macarons atât de irezistibili, cu arome delicioase?

Atunci te invit să apeși butonul de Like & Follow de pe profilurile mele sociale: