DESCARCĂ ebook-ul gratuit
Află care sunt cele mai frecvente 10 greșeli care te împiedică 100% să pregătești macarons irezistibili, reușiți de fiecare dată, crescuți frumos și uniform.
Felicitări pentru primul pas care te va duce mai aproape de acei macarons perfecți pe care dorești să îi obții. Verifică pe email și descarcă ebook-ul gratuit.
0
Your cart
Your cart is empty.
Please go to Shop Now
Produs Preț Cantitate Sub-total

Winter Sales Weekend
vine cu reduceri exclusive la ingrediente și ustensile pentru MACARONS!

Transformă-ți pasiunea pentru macarons în creații de neuitat cu ofertele noastre speciale de weekend! 

De la făină de migdale premium la poșuri profesionale, acum este momentul să îți completezi colecția la prețuri irezistibile.

Zile
Ore
Minute
Secunde
Campania "January Sale" s-a încheiat, dar suprizele dulci vor continua. Asigură-te că ești înscrisă la newsletter pentru a fi la curent cu cele mai dulci noutăți și surprize pe care le pregătim.

Oferta expiră duminică la miezul nopții - vezi ce reduceri ți-am pregătit și profită de cele mai bune prețuri ale sezonului!

Toate ingredientele pe care le comercializăm au trecut testul calității în timp, sunt atent selecționate și testate pentru a ne asigura că îți oferim exact acele ingrediente premium cu care să obții macaronșii doriți. De fiecare dată!

Ustensilele sunt critice pentru succesul unor macarons reușiți. De aceea fiecare ustensilă pe care o vindem a fost testată și folosită de către noi și a trecut testul calității în timp. Pentru ca tu să te poți bucura de reușită.

Când vine vorba de coloranți, noi i-am testat pe toți și în toate formele. Coloranți pudră, lichizi, gel, hidrosolubili, profesionali și naturali. Am găsit cei mai potriviți coloranți pentru macarons și îi folosim de peste 10 ani de zile. Pentru că fiecare culoare e importantă pentru noi.

Considerăm că unicitatea fiecărui macarons este dată de combinația de culoare și aspect a cochiliei și crema dintre cele două jumătăți, care fac un macarons perfect. Astfel că am creat peste 40 de rețete de umpluturi pentru macarons unice și originale din care fiecare se poate inspira.

Uite doar câteva motive pentru care merită să alegi produsele noastre

Calitate garantată la prețuri corecte

Perfecționați-vă arta macarons fără a compromite calitatea. Ingrediente selecte și ustensile de înaltă calitate, acum la cele mai accesibile prețuri.

Economie de Timp și Efort

Evită căutarea obositoare de ingrediente și ustensile de calitate. Noi am adunat totul pentru tine, la prețuri reduse, astfel încât să poți petrece mai mult timp creând și mai puțin timp căutând.

Inspirație creativă

Cu noile achiziții, vei avea acces la o lume de posibilități creative. Experimentează rețete noi și combinații inedite cu ustensilele și ingredientele de top care îți vor amplifica pasiunea și talentul.

Rezultate profesionale

Folosește aceleași ingrediente și ustensile pe care le folosim și noi pentru a crea macarons perfecți. Obține rezultate de înaltă calitate în propria ta bucătărie, făcând macarons care arată perfect.

În acest weekend am înghețat prețurile la o gamă largă de produse

Descoperiți gama noastră de ingrediente premium, coloranți alimentari profesionali, paste 100% naturale, termometre, planșe și multe altele. Fiecare ingredient și ustensilă a fost testat și aprobat de către echipa noastră pentru a vă ajuta să faceți macarons perfecți. De fiecare dată!

5/5

85,00 lei

Nu rata această oportunitate!
Stocurile sunt limitate.

Adaugă produsele preferate în coș și finalizează cumpărăturile acum pentru a te asigura că nu pierzi aceste oferte dulci.

cei mai potriviți

Coloranți profesionali

Descoperă lista cu cei mai de încredere coloranți pentru macarons. 

recomandarea noastră

ingrediente premium

Doar ingrediente premium, atent selecționate și testate.

Intră în comunitatea
"Totul despre macarons" și descoperă multe alte surprize dulci

Fiecare macaron începe cu ingredientele și ustensilele potrivite. Asigură-te că ai tot ce îți trebuie pentru următoarea porție de macarons reușiți.

până la

50% reducere

+ transport gratuit peste 400 ron

Perioada campaniei
"Winter Sale Wekeend"
este 26 - 28 Ianuarie