DESCARCĂ ebook-ul gratuit
Află care sunt cele mai frecvente 10 greșeli care te împiedică 100% să pregătești macarons irezistibili, reușiți de fiecare dată, crescuți frumos și uniform.
Felicitări pentru primul pas care te va duce mai aproape de acei macarons perfecți pe care dorești să îi obții. Verifică pe email și descarcă ebook-ul gratuit.

Ebook 10 greșeli de evitat atunci când faci MACARONS

Ciocolata alba Ivoire 35% Valrhona, 500 gr

95,00 lei

Cantitate netă: 500 gr
Brand: Valrhona

Nota: produs reambalat. Poza are caracter informativ si reprezinta ambalajul original al pungii de 3kg.

Pentru toate celelalte cantitati se folosesc pungi speciale cu inchidere ermetica.

Ivoire este ciocolata alba clasica a producatorului francez de ciocolata premium Valrhona, cu un continut minim de 35% unt de cacao, doar usor indulcita, aroma delicata de lapte si vanilie si o textura cremoasa.

Depozitare: incaperi racoroase si uscate, ferita de razele soarelui, temperaturi 16-18 C. Dupa deschidere, sigilati bine produsul, pentru a isi pastra proprietatile.

Temperare: incalziti ciocolata la 45-48 C; pastrati in castron un sfert din cantitate, iar restul de trei sferturi turnati-o pe suprafata de lucru si intindeti-o constant cu o spatula pana ajunge la o temperatura de 26-27 C. Amestecati apoi aceasta cu ce ati pastrat separat si asigurati-va ca aduceti ciocolata la 28-29 C. In acest moment este perfecta pentru a lucra!

Ingrediente: zahar 42,9%, unt de cacao 35,0%, lapte praf integral 21,5%, emulsificator (lecitina de soia) 0,5%, extract natural de vanilie 0,02%.

Cantitate