DESCARCĂ ebook-ul gratuit
Află care sunt cele mai frecvente 10 greșeli care te împiedică 100% să pregătești macarons irezistibili, reușiți de fiecare dată, crescuți frumos și uniform.
Felicitări pentru primul pas care te va duce mai aproape de acei macarons perfecți pe care dorești să îi obții. Verifică pe email și descarcă ebook-ul gratuit.

Descarcă Gratuit ghidul cu TOP 10 greșeli la macarons

Descoperă cele 10 greșeli pe care să le eviți atunci când pregătești macarons și crește șansele să te bucuri de macarons reușiți!

Află care sunt cele mai frecvente 10 greșeli care te împiedică 100% să pregătești macarons irezistibili, reușiți de fiecare dată, crescuți frumos și uniform.

Completează formularul de mai jos și vei avea acces Gratuit la ghidul exclusiv.

Felicitări pentru acest pas care te va duce mai aproape de macarons perfecți. Verifică pe email pentru a descărca eBook-ul gratuit și vezi ce să eviți atunci când pregătești delicioșii macarons.

Ce vei învăța concret din acest ghid despre Top 10 greșeli în pregătirea de macarons?

10 greșeli concrete, unele considerate minore, dar extrem de importante care pot strica structura, textura, forma sau culoarea unui macarons.

De ce uneori aspectul macaronșilor este unsuros sau apar pete de umiditate deasupra cojilor, deși ai respectat cu rigurozitate fiecare pas dintr-o rețetă care „a mai funcționat”.

Care sunt factorii care influențează consistența macaronajului și de ce mituri te poți lovi în legătură cu albușul de ou care îți strică macaronajul.

Ce influențează baza unui macarons corect prin care îți maximizezi șansele de a reuși să-i faci bine.

Ce să NU mai faci ca să nu strici macaronșii chiar înainte să apuci să îi conci în cuptor.

Ce obiecte din bucătăria ta îți pun piedică în a obține macarons reușiți, chiar dacă ai pregătit 100% corect macaronajul.

Ce îți poate crea macarons: …crescuți într-o parte, care nu se dezlipesc de pe planșă, crăpați cu aspect de vulcan sau chiar cu picioruș inexistent.

Ce acțiune greșită strică niște macarons reușiți inițial, uscându-i, făcându-i să se fărâmițeze ca niște chipsuri, să te zgârie pe limbă sau să devină umezi cu aspect de burete.

Ce vei învăța concret din acest ghid despre Top 10 greșeli în pregătirea de macarons?

…este potrivit și dacă nu ai o experiență sau abia acum ți s-a trezit pasiunea.

Exersarea, ustensilele potrivite și o rețetă clară, completă, pe care o poți urmări pas cu pas cu rigurozitate chiar funcționează!

Însă ca rezultatul final să arate ca în pozele de pe Instagram sau Pinterest, este nevoie să cunoști tot ce ai nevoie ca să pregătești macarons.

Care este primul pas?

Să afli ce ai făcut până acum greșit sau ce să nu mai faci, ca să nu îți irosești timpul și să nu îți arunci banii pe geam (pentru că ingredientele nu sunt cele mai ieftine).

Salut, eu sunt Ioana și îndulcesc viețile oamenilor!

de aventură în universul macaronșilor, din care 7 ani de experiență în laborator
0 ani
de predare a unei tehnici unice de pregătire a macaronșilor cara garantează reușita lo
0 ani
macarons care au dus la perfecționarea mea în arta preparării acestora
0 +
oameni care deja au învățat de la mine toate tainele celebrilor macarons
0 +

Dacă ești la început, nu ai de unde să știi de ce nu obții macarons reușiți.

Nu mă mir, nu ai de unde să știi dacă ai greșit la bezea, la macaronaj, atunci când ai adăugat colorantul, la timpul de uscare, la temperatura cuptorului sau la timpul de coacere. 

Și mai ales, nu știi ce să faci diferit data viitoare, ca să îi pregătești cu succes de fiecare dată, chiar și acasă.

Te înțeleg și îți sunt alături!

Sunt prea multe detalii de care trebuie să ții cont și nimeni nu vine să-ți arate ce să faci și cum să faci ca în final să obții macarons reușiți.

Nici eu nu am știut de la început cum să fac macarons corect.

Fără așa da și așa nu, nu ai de unde să stăpânești această artă de macarons.

Ei bine, în acest ghid „Top 10 greșeli pe care să le eviți atunci când faci macarons” ți-am pregătit acele secrete de așa nu, de care 100% este bine să te dezveți sau, dacă poți, mai bine nici nu te apropii de ele.

De-a lungul celor 3 ani am predat o tehnică unică de pregătire a macaronșilor ideală atât pentru începători, cât și avansați…

Descarcă Gratuit ghidul
„Top 10 greșeli pe care să le eviți atunci când faci macarons”

Ca să nu le mai repeți și să îți îmbunătățești abilitățile pentru pregătirea celor mai delicioși macarons

Completează formularul de mai jos și vei avea acces Gratuit la ghidul exclusiv, util pentru cei cu sau fără experiență anterioară.

Felicitări pentru acest pas care te va duce mai aproape de macarons perfecți. Verifică pe email pentru a descărca eBook-ul gratuit și vezi ce să eviți atunci când pregătești delicioșii macarons.