Ciocolata cu lapte fabricata din boabele de cacao Forasteros. Seduce prin gustul pronuntat de cacao, insotit de o textura cremoasa, in armonie cu notele de vanilie si malt.
Un produs al producatorului francez de ciocolata premium Valrhona.
Depozitare: incaperi racoroase si uscate, ferita de razele soarelui, temperaturi 16-18 C. Dupa deschidere, sigilati bine produsul, pentru a isi pastra proprietatile.
Compozitie: Cacao 41% (minim), lapte 23%, zahar 33%, grasimi 40%.
Ingrediente:
Unt de cacao, lapte praf integral, zahar, unt de cacao, zahar brun, extract natural de vanilie, emulgatori (lecitina din soia), extract de malt de orz. Valoare energetica: 2436KJ/586Kcal, Grasimi: 41g, din care acizi grasi saturati: 25g, trans:0,1g, colesterol: 23mg, Glucide: 47g, din care zaharuri: 45g, amhttps://ioanacrisan.ro/wp-content/uploads/2020/07/perfect-ceramics-for-plates.jpg:<0,5g, polioli <0,5g, Proteine: 7,3g, Sare: 0,17g din care sodiu: 0,07g, Fibre: 2,9g, Vitamina A: 51mg, Vitamina C: 1,3mg, Calciu: 220mg, Fier: 0,090mg