Opțiuni imprimare

Rețeta de luni – Ganache de ciocolată cu fructul pasiunii Valrhona inspiration

Bucătărie
Feluri de mâncare
Dificultate Începător
Timp
Timp de preparare: 10 minute Timp de coacere, fierbere, prăjire: 5 minute Timp de odihnire: 12 ore Total timp: 12 ore 15 minute
Temperatură de preparare 70  °C
Porții 90
Cel mai bun anotimp , Vară
Descriere

O rețetă aromată și răcoroasă, perfectă pentru vară în luna lui cuptor când temperaturile de afară chiar îți dau senzația că te topești.

Ingrediente ganache
  • 250 gr Ciocolata cu fructul pasiunii Valrhona Inspiration
  • 200 gr Frișcă Elle&Vire 35% grăsime
Îndrumări
  1. Mod de preparare ganache

    Încălzești frișca într-o cratiță. Între timp topești ciocolata Valrhona Inspiration cu fructul pasiunii pe aburi (bain marie), într-un bol rezistent la căldură.

    Frișca fierbinte o torni peste ciocolata complet topită. Mixezi compoziția până când devine omogenă, lucioasă și puțin aerată (are bule de aer la suprafață).

    O acoperi cu folie alimentară din plastic, la contact (folia lipită de cremă) și o depozitezi la frigider minim 12 ore sau până a doua zi.

Note

O rețetă aromată și răcoroasă, perfectă pentru vară în luna lui cuptor când temperaturile de afară chiar îți dau senzația că te topești.

Citește online: https://ioanacrisan.ro/retete/reteta-de-luni-ganache-de-ciocolata-cu-fructul-pasiunii-valrhona-inspiration/