DESCARCĂ ebook-ul gratuit
Află care sunt cele mai frecvente 10 greșeli care te împiedică 100% să pregătești macarons irezistibili, reușiți de fiecare dată, crescuți frumos și uniform.
Felicitări pentru primul pas care te va duce mai aproape de acei macarons perfecți pe care dorești să îi obții. Verifică pe email și descarcă ebook-ul gratuit.

Ebook 10 greșeli de evitat atunci când faci MACARONS

Rețeta de luni – Ganache de ciocolată cu fructul pasiunii Valrhona inspiration

Ganache de ciocolată cu fructul pasiunii Valrhona inspiration
0 Adaugă la Preferate

Rețeta de luni – Ganache de ciocolată cu fructul pasiunii Valrhona inspiration

Dificultate: Începător Timp de preparare 10 minute Timp de coacere, fierbere, prăjire 5 minute Timp de odihnire 12 ore Total timp 12 ore 15 minute
Temperatură de preparare: 70  °C Porții: 90
Cel mai bun anotimp: , Vară

Descriere

O rețetă aromată și răcoroasă, perfectă pentru vară în luna lui cuptor când temperaturile de afară chiar îți dau senzația că te topești.

Ingrediente ganache

Îndrumări

  1. Mod de preparare ganache

    Încălzești frișca într-o cratiță. Între timp topești ciocolata Valrhona Inspiration cu fructul pasiunii pe aburi (bain marie), într-un bol rezistent la căldură.

    Frișca fierbinte o torni peste ciocolata complet topită. Mixezi compoziția până când devine omogenă, lucioasă și puțin aerată (are bule de aer la suprafață).

    O acoperi cu folie alimentară din plastic, la contact (folia lipită de cremă) și o depozitezi la frigider minim 12 ore sau până a doua zi.

Note

O rețetă aromată și răcoroasă, perfectă pentru vară în luna lui cuptor când temperaturile de afară chiar îți dau senzația că te topești.

Ioana Crișan