DESCARCĂ REȚETA DE MACARONS CU ZMEURĂ
Abonează-te la newsletter și primești gratuit rețeta completă de macarons cu zmeură. 
Savurează aromele de sezon 💖
Îți mulțumesc pentru încredere. Verifică pe email și descoperă rețeta completă de macarons cu zmeură.

Ebook 10 greșeli de evitat atunci când faci MACARONS

Porții: 90 Total timp: 12 ore 15 minute Dificultate: Începător
Ganache de ciocolată cu fructul pasiunii Valrhona inspiration

Rețeta de luni – Ganache de ciocolată cu fructul pasiunii Valrhona inspiration

O rețetă aromată și răcoroasă, perfectă pentru vară în luna lui cuptor când temperaturile de afară chiar îți dau senzația că te topești.

0 Adaugă la Preferate
Timp de preparare 10 minute Timp de coacere, fierbere, prăjire 5 minute Timp de odihnire 12 ore Total timp 12 ore 15 minute Dificultate: Începător Temperatură de preparare: 70  °C Porții: 90 Cel mai bun anotimp: , Vară

Ingrediente ganache

Îndrumări

  1. Mod de preparare ganache

    Încălzești frișca într-o cratiță. Între timp topești ciocolata Valrhona Inspiration cu fructul pasiunii pe aburi (bain marie), într-un bol rezistent la căldură.

    Frișca fierbinte o torni peste ciocolata complet topită. Mixezi compoziția până când devine omogenă, lucioasă și puțin aerată (are bule de aer la suprafață).

    O acoperi cu folie alimentară din plastic, la contact (folia lipită de cremă) și o depozitezi la frigider minim 12 ore sau până a doua zi.

Note

O rețetă aromată și răcoroasă, perfectă pentru vară în luna lui cuptor când temperaturile de afară chiar îți dau senzația că te topești.

Ioana Crișan