DESCARCĂ REȚETA DE MACARONS CU ZMEURĂ
Abonează-te la newsletter și primești gratuit rețeta completă de macarons cu zmeură. 
Savurează aromele de sezon 💖
Îți mulțumesc pentru încredere. Verifică pe email și descoperă rețeta completă de macarons cu zmeură.

Ebook 10 greșeli de evitat atunci când faci MACARONS

Salut, eu sunt

IOANA CRIȘAN

și îndulcesc viețile oamenilor

Vrei să înveți și tu toate secretele celebrilor macarons sau să îți dezvolți afacerea în domeniul cofetăriei incluzând aceste deserturi minunate în meniul tău?

Vrei să înveți și tu toate secretele celebrilor macarons sau să îți dezvolți afacerea în domeniul cofetăriei incluzând aceste deserturi minunate în meniul tău?

Ooooooooo da,

Am fost și eu în poziția ta

Am inceput sa fac macarons in 2013, cand, in urma unei incercări nereusite de a face macarons, m-am inscris la primul curs de patiserie frantuzeasca din viata mea.

După acest curs am exersat singura, timp de aproape 2 ani, sa fac macarons acasa. Procesul a fost unul plin de provocari dar, cum sunt ambitioasa din fire nu m-am lasat pagubasa. Am continuat sa fac macarons pe sistemul trial – error pana am dezvoltat o metoda unica prin care am siguranta ca oricine poate sa faca macarons singur, chiar si in confortul casei lui.

In tot acest timp am facut multe greseli pe care acum le consider lectii valoroase si, ori de cate ori am ocazia, spun ca am facut eu toate greselile care puteau fi facute cu macaronsii nu mai este nevoie sa le repeti si tu.

Între timp afacerea mea a tot crescut și pe lângă întreaga experiență acumulată am înregistrat și câteva rezultate frumoase.

Cum te pot susține în călătoria ta în lumea celebrilor MACARONS

Dacă ai ajuns până aici probabil că îți dorești să îți îndeplinești visul de a învăța să faci macarons sau să îți crești afacerea din domeniul cofetăriei incluzând și celebrii și frumoșii MACARONS în vitrinele tale.

Am gândit si dezvoltat pentru tine produse si servicii unice.

Salut,

Eu sunt Ioana Crișan​

Îndulcesc viețile oamenilor și le arăt și altora cum pot face asta!

Sunt o ex-corporatistă, cofetar self-made, antreprenor în serie în domeniul cofetăriei, trainer de macarons, consultant în domeniul dezvoltării afacerilor de cofetărie-patiserie, soție și mamă.

Cu 10 ani în urmă, am inițiat această aventură dulce în universul macaronșilor atât de pretențioși. De 3 ani am început să predau această tehnică unică de pregătire a macaronșilor, pe care am dezvoltat-o personal în timpul celor 7 ani de experiență în laborator.

În această perioadă am avut ocazia să experimentez și să creez peste 1.000.000 de macarons, care au contribuit la acumularea unei experiențe bogate și la perfecționarea mea în arta preparării acestora.

Până acum am învățat peste 500 de oameni toate tainele celebrelor macarons, astfel încât oricine care respectă tehnica să îi poată pregăti cu succes de fiecare dată, chiar și acasă!

Am o comunitate foarte faină în online de peste 20.000 de oameni pentru care creez constant video-uri educative cu trucuri pe care le poți aplica și tu cu ușurință atât la tine acasă cât și în laborator. Tot acolo vorbesc și despre educația gustului și importanța majoră pe care el îl are în viețile noastre, ca să trăim mai calitativ și să facem alegeri mai conștiente. Să avem o viață mai faină, să explorăm cu mai mult gust bun!

Cred că și tu ai potențialul de a deveni maestră în macarons, atât timp cât simți pasiunea și dorința de a te dedica procesului de învățare. Iar eu sunt aici pentru a te ghida pe acest drum fascinant și delicios cu aromă de ciocolată.

Voi fi alături de tine la fiecare pas prin explicațiile detaliate, ajutându-te să îți transformi fiecare provocare într-un răsfăț al papilelor gustative.

2013
Introducere în lumea MACARONS
Macarons, dragostea la prima vedere

Într-o dimineață de sâmbătă, undeva în centrul Clujului, am văzut o revistă pe a cărei copertă era o poză cu niște macarons superbi.  Atunci mi-am spus: și eu vreau să fac macarons!

2014
Începutul vieții de familie
Nunta la care am visat

M-am măritat cu iubirea vieții mele, Vlad

2015
Începuturile vieții de cofetar
Primii mei macarons

Am început să fac macarons și prăjituri acasă și să duc colegilor de la birou

2016
Primul laborator de cofetărie
Fondat "LaBonbonniere"

Am fondat La Bonbonniere împreună cu chef Nicu Crăciun

2018
S-a născut Irina #pufarina
Cea mai dulce "coptătură"

A venit pe lume Irina #pufarina și am vândut afacerea La Bonbonniere

2019
Experiența Bianco Milano
Incursiune în lumea Gelato

Am preluat rolul de Head Pastry Chef la Bianco Milano și am dezvoltat toată partea de prăjituri în toate locațiile din țară

2020
Am schimbat macazul
Pandemia care a schimbat felul în care am făcut lucrurile

Odată cu venirea pandemiei am realizat că doresc să fac mai mult decât să stau într-un laborator să fac prăjituri și am început să îmi clădesc afacerea în mediul online, învățând alte persoane cum să facă macarons.

2023
Anul călătoriilor prin toată țara
Turneul #MACARONSINTOATAROMANIA

Am organizat turneul #macaronsintoataromania, prin care am învățat peste 300 de persoane să facă macarons cu o metodă testată și perfecționată de mine

2024
Întoarcerea la origini
Deschidem primul Macarons Concept Store în Oradea

Desvoltăm prima locație fizică de acest gen din România, chiar la Oradea, orașul în care m-am format ca și adult. Chiar vis-a-vis de liceul unde am fost elevă.

INTRĂ ÎN COMUNITATEA "TOTUL PENTRU MACARONS" ȘI DESCOPERĂ MULTE SURPRIZE DULCI

Fiecare macaron începe cu ingredientele și ustensilele potrivite. Asigură-te că ai tot ce îți trebuie pentru următoarea porție de macarons reușiți.

Bun venit in cea mai dulce comunitate a iubitorilor de macarons!