Salut, eu sunt
IOANA CRIȘAN
și îndulcesc viețile oamenilor
Vrei să înveți și tu toate secretele celebrilor macarons sau să îți dezvolți afacerea în domeniul cofetăriei incluzând aceste deserturi minunate în meniul tău?
Vrei să înveți și tu toate secretele celebrilor macarons sau să îți dezvolți afacerea în domeniul cofetăriei incluzând aceste deserturi minunate în meniul tău?
Ooooooooo da,
Am fost și eu în poziția ta
Am inceput sa fac macarons in 2013, cand, in urma unei incercări nereusite de a face macarons, m-am inscris la primul curs de patiserie frantuzeasca din viata mea.
După acest curs am exersat singura, timp de aproape 2 ani, sa fac macarons acasa. Procesul a fost unul plin de provocari dar, cum sunt ambitioasa din fire nu m-am lasat pagubasa. Am continuat sa fac macarons pe sistemul trial – error pana am dezvoltat o metoda unica prin care am siguranta ca oricine poate sa faca macarons singur, chiar si in confortul casei lui.
In tot acest timp am facut multe greseli pe care acum le consider lectii valoroase si, ori de cate ori am ocazia, spun ca am facut eu toate greselile care puteau fi facute cu macaronsii nu mai este nevoie sa le repeti si tu.
Între timp afacerea mea a tot crescut și pe lângă întreaga experiență acumulată am înregistrat și câteva rezultate frumoase.
Cum te pot susține în călătoria ta în lumea celebrilor MACARONS
Dacă ai ajuns până aici probabil că îți dorești să îți îndeplinești visul de a învăța să faci macarons sau să îți crești afacerea din domeniul cofetăriei incluzând și celebrii și frumoșii MACARONS în vitrinele tale.
Am gândit si dezvoltat pentru tine produse si servicii unice.
Salut,
Eu sunt Ioana Crișan
Îndulcesc viețile oamenilor și le arăt și altora cum pot face asta!
Sunt o ex-corporatistă, cofetar self-made, antreprenor în serie în domeniul cofetăriei, trainer de macarons, consultant în domeniul dezvoltării afacerilor de cofetărie-patiserie, soție și mamă.
Cu 10 ani în urmă, am inițiat această aventură dulce în universul macaronșilor atât de pretențioși. De 3 ani am început să predau această tehnică unică de pregătire a macaronșilor, pe care am dezvoltat-o personal în timpul celor 7 ani de experiență în laborator.
În această perioadă am avut ocazia să experimentez și să creez peste 1.000.000 de macarons, care au contribuit la acumularea unei experiențe bogate și la perfecționarea mea în arta preparării acestora.
Până acum am învățat peste 500 de oameni toate tainele celebrelor macarons, astfel încât oricine care respectă tehnica să îi poată pregăti cu succes de fiecare dată, chiar și acasă!
Am o comunitate foarte faină în online de peste 20.000 de oameni pentru care creez constant video-uri educative cu trucuri pe care le poți aplica și tu cu ușurință atât la tine acasă cât și în laborator. Tot acolo vorbesc și despre educația gustului și importanța majoră pe care el îl are în viețile noastre, ca să trăim mai calitativ și să facem alegeri mai conștiente. Să avem o viață mai faină, să explorăm cu mai mult gust bun!
Cred că și tu ai potențialul de a deveni maestră în macarons, atât timp cât simți pasiunea și dorința de a te dedica procesului de învățare. Iar eu sunt aici pentru a te ghida pe acest drum fascinant și delicios cu aromă de ciocolată.
Voi fi alături de tine la fiecare pas prin explicațiile detaliate, ajutându-te să îți transformi fiecare provocare într-un răsfăț al papilelor gustative.
Într-o dimineață de sâmbătă, undeva în centrul Clujului, am văzut o revistă pe a cărei copertă era o poză cu niște macarons superbi. Atunci mi-am spus: și eu vreau să fac macarons!
M-am măritat cu iubirea vieții mele, Vlad
Am început să fac macarons și prăjituri acasă și să duc colegilor de la birou
Am fondat La Bonbonniere împreună cu chef Nicu Crăciun
A venit pe lume Irina #pufarina și am vândut afacerea La Bonbonniere
Am preluat rolul de Head Pastry Chef la Bianco Milano și am dezvoltat toată partea de prăjituri în toate locațiile din țară
Odată cu venirea pandemiei am realizat că doresc să fac mai mult decât să stau într-un laborator să fac prăjituri și am început să îmi clădesc afacerea în mediul online, învățând alte persoane cum să facă macarons.
Am organizat turneul #macaronsintoataromania, prin care am învățat peste 300 de persoane să facă macarons cu o metodă testată și perfecționată de mine
Desvoltăm prima locație fizică de acest gen din România, chiar la Oradea, orașul în care m-am format ca și adult. Chiar vis-a-vis de liceul unde am fost elevă.
INTRĂ ÎN COMUNITATEA "TOTUL PENTRU MACARONS" ȘI DESCOPERĂ MULTE SURPRIZE DULCI
Fiecare macaron începe cu ingredientele și ustensilele potrivite. Asigură-te că ai tot ce îți trebuie pentru următoarea porție de macarons reușiți.