DESCARCĂ REȚETA DE MACARONS CU ZMEURĂ
Abonează-te la newsletter și primești gratuit rețeta completă de macarons cu zmeură. 
Savurează aromele de sezon 💖
Îți mulțumesc pentru încredere. Verifică pe email și descoperă rețeta completă de macarons cu zmeură.

Ebook 10 greșeli de evitat atunci când faci MACARONS

Ganache de ciocolată cu fructul pasiunii Valrhona inspiration

Rețeta de luni – Ganache de ciocolată cu fructul pasiunii Valrhona inspiration

O rețetă aromată și răcoroasă, perfectă pentru vară în luna lui cuptor când temperaturile de afară chiar îți dau senzația că te topești.

0 Adaugă la Preferate
Timp de preparare 10 minute Timp de coacere, fierbere, prăjire 5 minute Timp de odihnire 12 ore Total timp 12 ore 15 minute Dificultate: Începător Temperatură de preparare: 70  °C Porții: 90 Cel mai bun anotimp: , Vară

Ingrediente ganache

Îndrumări

  1. Mod de preparare ganache

    Încălzești frișca într-o cratiță. Între timp topești ciocolata Valrhona Inspiration cu fructul pasiunii pe aburi (bain marie), într-un bol rezistent la căldură.

    Frișca fierbinte o torni peste ciocolata complet topită. Mixezi compoziția până când devine omogenă, lucioasă și puțin aerată (are bule de aer la suprafață).

    O acoperi cu folie alimentară din plastic, la contact (folia lipită de cremă) și o depozitezi la frigider minim 12 ore sau până a doua zi.

Note

O rețetă aromată și răcoroasă, perfectă pentru vară în luna lui cuptor când temperaturile de afară chiar îți dau senzația că te topești.

Ioana Crișan